Lava Shells
LAVA SHELLS

LAVA SHELLS

 

Lava Shell massage er en unik form for behandling, der gør dig helt afslappet og afstresset. Samtidig er den et godt alternativ til de, som oplever en positiv effekt af varme på sygdom (ex. gigt).

 

 

Kom ind og få en afslappende dybdegående massage med Lava Shells. Behandlingen er fantastisk, hvis du virkelig vil have gennemvarmet musklerne, få løsnet op for dine spændinger og få ro på tanker og krop.


Lava Shells massage er en massage med lange, varme, rolige og dybe strøg, den løsner spændinger og trænger dybt ned i musklerne samt virker afslappende og regenererende på din hud.


Lava Shells er filippinske muslingeskaller, der er glatte og afrundede. Indeholdet af magnesium, jern, sorte lavasten, kalcium og havalger gør, at de bliver varme.


Denne yderst afslappende behandling af massage og varmen fra muslingeskallerne trænger ned i musklerne, sætter gang i blodcirkulationen og fjerner effektivt spændinger og affaldsstoffer. Samtidig øges antallet af endorfiner, hvilket giver dig en følelse af afslappethed og ro helt ind i krop og sjæl. Massagen minder meget om en hot stone massage.


Denne behandling er meget afstressende.

 

TRÆNGER DYBT NED I MUSKLERNE OG LØSNER SPÆNDINGER

 

AFSLAPPENDE EFFEKT OG REGENERERENDE PÅ DIN HUD 

 

DE LANGE, VARME OG ROLIGE STRØG VIL OGSÅ FJERNE AFFALDSSTOFFER

 

DE VARME LAVA SHELLS SÆTTER GANG I BLODOMLØBET