Lava Shells

Bradstrup Body & Mind

+45 20 28 82 83  bodyandmind@bradstrup.dk

Terapeuterne, Gammel kongevej 143, 1850 Frederiksberg

Lava Shells


Lava Shell massage er en unik form for behandling, der gør dig helt afslappet og afstressende, samtidig er den et godt alternativ til de, som oplever en positiv effekt af varme på sygdom (ex. gigt).Kom ind og få en afslappende dybdegående massage med Lava Shells. Behandlingen er fantastisk, hvis du virkelig vil have gennemvarmet musklerne, få løsnet op for dine spændinger og få ro på tanker og krop.


Lava Shells massage, er en massage med lange, varme, rolige og dybe strøg, den løsner spændinger og trænger dybt ned i musklerne samt virker afslappende og regenererende på din hud.


Lava Shells er filippinske muslingeskaller der er glatte og afrundede skaller, der med et indhold af magnesium, jern, sorte lavasten, kalcium og havalger gør at de bliver varme.


Denne yderst afslappende behandling af dybdegående massage og varmen fra muslingeskallerne trænger dybt ned i musklerne, sætte gang i blodcirkulationen og fjerner effektivt spændinger og affaldsstoffer. Samtidig øges antallet af endorfiner, hvilket giver dig en følelse af afslappethed og ro helt ind i krop og sjæl. Massagen minder meget om en hot stone massage.


Denne behandling er meget afstressende.