Behandlinger

 

BODY SDS

 

 

Body SDS er en kombination af muskelmassage,
pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, akupressur, triggerpunktsbehandling og zoneterapi.


 

En Body SDS behandling tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad kroppen har brug for. Dette kan f.eks. være spændinger/ uhensigtsmæssige ophobninger, som jeg løsner op for.


Formålet er at arbejde med de fysiske og/eller følelsesmæssige udfordringer du har, og derigennem forbedre og styrke dit helbred.


En Body SDS behandling kan afhjælpe hovedpine og migræne, stivhed i led, led og muskesmerter, musearm, ryg- og nakkeproblemer, kredsløbsproblemer, fordøjelsesproblemer og stress.


Body SDS er med til at fjerne affaldsstoffer i kroppen - specielt efter sportsaktiviteter - og er med til at fremme restitutionen.

 

BODYBLISS®

 

 

BodyBliss® er en kombination af stræk, zone- og energipunkter samt ansigtsmassage, der skaber balance mellem krop og psyke.


BodyBliss® giver dit nervesystem et pusterum, og kan skrue ned for uro og bekymringer. Du giver slip på tankemylder, og får en fornyet glød som bonus.


Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer på en BodyBliss® behandling. Kroppen trækker energien og behandlingen hen, hvor der er brug for den.


BodyBliss® giver dig ro og direkte forbindelse til din intuition.
Din søvn forbedres, tankemylder mindskes og stress reduceres,
og du bliver mere nærværende og autentisk.
Du får mere glød og større velvære i kroppen.

 

MASSAGE

 

 

Massage (med olie) en afslappende massage der får dig helt ned i kroppen. 

En fordybende olie-massage kan være nøglen til at finde indre ro midt i travle dage. Gennem blide bevægelser og beroligende olier kan der skabes forbindelse til dit nervesystem og opnå dyb afslapning. Lad stress og bekymringer forsvinde, mens du tillader massagen og kroppen at løsne spændinger og genoprette balance. Oplev den beroligende kraft i en massage, der giver dig mulighed for at genoprette balancen og finde ro i det hektiske tempo i hverdagen.

 

GRAVIDMASSAGE

 

 

Gravidmassage (med olie) giver en beroligende og lindrende effekt på gener, der ofte opstår under graviditeten.

 

Mange mødre oplever udfordringer som væskeansamling, spændingshovedpine, smerter i bækkenet og lænden, iskiasproblmer, kropsspændinger, rastløshed, kramper og søvnbesvær. Ved massage  kan disse symptomer lindres, og i visse tilfælde endda fjernes, hvilket bidrager til en mere behagelig graviditetsoplenelse.

unsplash