Behandlinger

 

Body SDS behandling

 

 

Body SDS er en kombination af muskelmassage,
pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, akupressur, triggerpunktsbehandling og zoneterapi.


 

En Body SDS behandling tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad kroppen har brug for. Dette kan f.eks. være spændinger/ uhensigtsmæssige ophobninger, som jeg løsner op for.


Formålet er at arbejde med de fysiske og/eller følelsesmæssige udfordringer du har, og derigennem forbedre og styrke dit helbred.


En Body SDS behandling kan afhjælpe hovedpine og migræne, stivhed i led, led og muskesmerter, musearm, ryg- og nakkeproblemer, kredsløbsproblemer, fordøjelsesproblemer og stress.


Body SDS er med til at fjerne affaldsstoffer i kroppen - specielt efter sportsaktiviteter - og er med til at fremme restitutionen.

 

BODYBLISS®

 

 

BodyBliss® er en kombination af stræk, zone- og energipunkter samt ansigtsmassage, der skaber balance mellem krop og psyke.


BodyBliss® giver dit nervesystem et pusterum, og kan skrue ned for uro og bekymringer. Du giver slip på tankemylder, og får en fornyet glød som bonus.


Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer på en BodyBliss® behandling. Kroppen trækker energien og behandlingen hen, hvor der er brug for den.


BodyBliss® giver dig ro og direkte forbindelse til din intuition.
Din søvn forbedres, tankemylder mindskes og stress reduceres,
og du bliver mere nærværende og autentisk.
Du får mere glød og større velvære i kroppen.

 

LAVA SHELLS

 

 

Lava Shells massage er en massage med lange, varme, rolige og dybe strøg. Den løsner op for spændinger, og trænger dybt ned i musklerne samt virker afslappende og regenererende på din hud.

 

Lava Shell massage er en unik form for behandling, der gør dig helt afslappet og afstresset, samtidig er den et godt alternativ til dem, som oplever en positiv effekt af varme på sygdom (ex. gigt).


Kom ind og få en afslappende dybdegående massage med Lava Shells. Behandlingen er fantastisk, hvis du virkelig vil have gennemvarmet musklerne, få løsnet op for dine spændinger
og få ro på tanker og krop.

 

GRAVIDMASSAGE

 

 

Gravidmassage kan have en afhjælpende eller lindrende
virkning på graviditetsgener, og giver rum og ro til en
dybere kontakt mellem dig og dit barn.

 

Mange kvinder oplever at få ophobning af væske i kroppen, spændingshovedpine, bækken- og lændesmerter hvor iskiasnerven driller, spændinger og uro i kroppen, kramper og svært ved at sove. Massage af den gravide krop kan hjælpe til at lindre smerter og ubehag, nogle graviditetsgener kan endog fjernes.