Body SDS behandling
Body-sds-skulder_1180x350px
Body-Bliss_1180x350px
Body-sds-ryg_1180x350px

BODY SDS

 

En Body SDS behandling tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad kroppen har brug for. Dette kan f.eks. være spændinger/uhensigtsmæssige ophobninger, som jeg løsner op for.

 

 

Formålet er at arbejde med de fysiske og/eller følelsesmæssige udfordringer, du har og derigennem forbedre og styrke dit helbred.


Body SDS kan lettest beskrives som en kombination af muskelmassage, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, akupressur, triggerpunktsbehandling og zoneterapi.


Kombinationen af ovenstående metoder sætter først og fremmest gang i kredsløbet, og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Dette gør det lettere at løsne spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger skabes bedre blodcirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.


Da jeg er af den holdning, at alle dele af kroppen hænger sammen, arbejder jeg altid med hele kroppen.


Body SDS bruges også forebyggende til at opbygge, styrke og smidiggøre muskler og led samt til at fremme og vedligeholde generel sundhed og velvære.


Under behandlingen ligger du skiftevis på ryggen og maven med et lagen/tæppe over dig. For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefales det, at du minimum ligger i trusser/underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.


Jeg tilbyder Body SDS på Frederiksberg.


Der afsættes 60 min. til af- og påklædning, behandling og evt. samtale efter behov.

 

KAN HJÆLPE MED AT REDUCERE HOVEDPINE,  MIGRÆNE OG STRESS

 

LINDRER SMERTE OG STIVHED I LED FX. NAKKE, SKULDRE, ALBUE, LÆND OG KNÆ

 

FJERNER AFFALDSSTOFFER EFTER SPORT HURTIGERE

 

LØSNER OP OG FÅR GANG I FORDØJELSEN

 

HJÆLPER TIL FORBEDRET RESTITUTION
OG KREDSLØB

 

KAN KOMME HURTIGERE
OVER DINE SPORTSKADER