BodyBliss

BodyBliss®

BodyBliss på Frederiksberg

BodyBliss® er en unik behandling, der kombinerer stræk, zone- og energipunkter samt ansigtsmassage. En behandling skaber en dyb indre ro og ydre afslapning. Den beroliger nervesystemet og giver en dyb fornemmelse af afspændthed, som kan være svær at finde i en hektisk hverdag.

Undervejs i en BodyBliss® behandling bliver du afspændt, og mindsker din uro, anspændthed og overstimulering.Hvad er BodyBliss?

BodyBliss®, er en dybt afslappende oplevelse, der virker både på det indre og ydre plan, og skaber en bedre balance mellem krop og psyke.


Med BodyBliss® får du mere end bare en afslappende ansigtsmassage. Her kombineres zonepunkter, stræk, energipunkter, ansigtsmassage og akupressur, dette kan få dig til at slappe af, så stress og tankemylder blive mindre.


Udover en dyb afslapning, kan du opleve en fornyet glød og giver naturlige ansigtsløft.


BodyBliss® giver dit nervesystem et pusterum, og kan skrue ned for uro og bekymringer. Du giver slip på tankemylder, og får en fornyet glød som bonus.


Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer på en BodyBliss® behandling. Undervejs i behandlingen trækker kroppen energien og behandlingen derhen hvor der er brug for det, såuro og anspændthed kan blive løsnet, hvormed du vil opleve en stilhed brede sig i kroppen.


BodyBliss® arbejder på mange planer samtidig. På det indre plan skabes der sindsro og bedre balance, mens på det ydre plan slippes fysiske tegn på stress. Dette kan give en naturlig ansigtsløft, da musklerne, f.eks. omkring øjnene og i panden, begynder at slappe af. Denne kombination skaber en behandling, der virkelig tilgodeser helhedstanken.


Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du er fuldt påklædt. Du kan enten tage en tiltrængt lur, eller dele følelser og tanker undervejs.


Book din tid!

Book din tid i dag og oplev, hvordan en afslappende behandling kan hjælpe dig med at skabe ro og balance i kroppen og få dit nervesystem til at falde til ned.


BodyBliss® behandlingen foregår på Frederiksberg, hvor der afsættes 60 minutter til behandlingen og evt. samtale efter behov.


Vær god ved dig selv, prøv en BodyBliss® behandling og oplev, hvordan du kan opnå en dyb indre stilhed og et fornyet nærvær i dit liv. Det er en investering i dit velbefindende, der rækker langt ud over den tid, du bruger på briksen.
FÅ RO OG EN BEDRE FORBINDELSE TIL DIN INTUITION

 

FÅ RO OG EN BEDRE FORBINDELSE
TIL DIN INTUITION

KAN MEDVIRKE TIL EN FORBEDRET SØVN

 

KAN MEDVIRKE TIL EN FORBEDRET SØVN

 

HJÆLPER DIG MED AT BLIVE MERE NÆRVÆRENDE

 

HJÆLPER DIG MED AT BLIVE MERE NÆRVÆRENDE OG KUNNE MÆRKE DIG SELV

MERE GLØD OG STØRRE VELVÆRE I KROPPEN

 

MERE GLØD OG STØRRE VELVÆRE
I KROPPEN