Handelsbetingelser_Erhverv

HANDELSBETINGELSER


Bradstrup Body & Mind er ikke lagerførende af Matting Office Wellness’s produkter, men vi har et samarbejde.


Bradstrup Body & Mind står for salg og fakturering, hvor Matting Office Wellness står for leverance, reklamationer, returnering oa. vedrørende produkterne.


Bradstrup Body & Mind handler primært med erhvervsdrivende. Derfor er alle priser og andet salgsmateriale fra

Bradstrup Body & Mind oplyst ekskl. moms, medmindre andet er angivet.

 

HANDELSBETINGELSER FOR ERHVERVSKUNDER

Generelle oplysninger (Varetager salg og fakturering):

Bradstrup Body & Mind

CVR-nr. 38344773

bodyandmind@bradstrup.dk

+45 20 28 82 83

 

Generelle oplysninger (Varetager salg og fakturering):

Matting Office Wellness – en del af Matting

Østre Allé 6, 9530 Støvring  

CVR-nr. 33655150

info@matting.dk

+45 39 30 08 02

 

BETALINGSFORMER

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på bradstrup.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard og MasterCard Debit.


Ordrer, der er købt kontant med betalingskort får først trukket beløbet, når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på Bradstrup Body & Mind, som ikke er skriftligt godkendt af Bradstrup Body & Mind og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.


PRISER

Bradstrup Body & Mind handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på https://bradstrup.dk/shop.html og andet salgsmateriale fra Bradstrup Body & Mind som udgangspunkt oplyst ekskl. moms.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og Bradstrup Body & Mind kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.


Oplyste priser er altid eksklusiv fragt.

 

LEVERING OG FRAGT


Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage, leveres inden for 2-3 hverdage til alle brofaste dele af landet. Bestillingsvare/ skaffevare efter aftale. Ordrebekræftelse leveres indenfor 24 timer. Leveringstid på bestillingsvarer kan variere men oplyses altid i forbindelse med ordrebekræftelse.


Leveringer kan ske til samarbejdspartner/forhandlerens lager eller direkte til kunden. Ved levering direkte til kunden, garanterer Matting Office Wellness alene for første stop på adressen. I tilfælde af at forsendelsen ikke kan modtages på leveringsadressen overgår ansvar og efterfølgende udgifter til samarbejdspartner/forhandler.


Forsendelser leveres med DHL, medmindre andet er aftalt. Hvis en vare er i restordre, sendes ordren samlet når produktet er på lager. Ønskes dellevering opkræver vi fragt hvis ordren ligger under fragtgrænse. Beløbsgrænsen for fragtfri levering kr. DKK. 5.000.-


Vi forbeholder os retten til at viderefakturere køber for gebyr, der er opstået på grund af fejl hos køber. Det kan eksempelvis være forgæves levering, restance tillæg, flytning af varer på grund af købers manglende information, genudkørselsgebyr, ventetid ved levering hos køber osv.


FRAGTPRISER OG PAKKELEVERINGER

1-20 kg – max 0,07 m2 = kr. 115.-

21-50 kg – max 0,10 m2 = kr. 165.-

51-110 kg – max >0,2 m2 = kr. 265.-


Der påregnes småordre tillæg af DKK. 200.- ved bestillinger under en samlet værdi af DKK. 500,- Leveringen kan ske til samarbejdspartner/forhandlerens lager eller direkte til kunden. Ved levering direkte til kunde, garanterer Matting Office Wellness alene for første stop på adressen. I tilfælde af at forsendelsen ikke kan modtages på leveringsadressen overgår ansvar og efterfølgende udgifter til samarbejdspartner/forhandler.


* Der påregnes altid fragt på logomåtter og produkter i kategorien møbler.

 

EJENDOMSFORHOLD FOR SALG TIL ERHVERVSDRIVENDE

Bradstrup Body & Mind forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen med tillæg af eventuelle renter og omkostninger har fundet sted.


Omkostninger til emballage f.o.m. 2016-04-01.


Emballageomkostninger faktureres i forbindelse med leveringer på palle:


  • EUR-palle: 150:-*
  • Engangspalle hel: 95:-
  • Engangspalle halv: 75:-
  • Palleramme: 95:-
  • Palleemballage: 95:-
  • Affasning af måttekanter: 125:-
  • Montage-omkostning Effektiv/Jaguar: 175:-/kvm


*Gælder ikke for kunder som er medlemmer i DHLs pallepool.


RETURRET

Der yderes ikke returret til erhvervskunder. 

 

REKLAMATIONSRET

Matting Office Wellness’s produkter er af høj kvalitet, og måtterne er slidstærke. Derfor giver Matting Office Wellness’s 2 års fremstillings- og produktionsgaranti. Garantien gælder produktions- og fabrikationsfejl. Gælder ej normal slitage, beskadigelse eller dårlig vedligeholdelse. Garantitiden regnes fra fakturadato.


Reklamation vedrørende manglende varer eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varerne. Sker dette ikke, kan Bradstrup Body & Mind eller Matting Office Wellness ikke holdes ansvarlig for dette.


For at gøre brug af reklamationsret skal du gå ind på dette link: https://www.mattingofficewellness.se/da/om-os/reklamationsformular/ og skrive en beskrivelse af reklamationen, samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel. Har du spørgsmål, bedes du ringe til Matting Office Wellness på 39 30 08 02 eller sende en mail til info@matting.dk. Normal behandlingstid er på 3-5 arbejdsdage.


Hvis anmodning om en garantireparation ikke godkendes, skal kunden selv dække udgifterne til en eventuel reparation samt fragtomkostninger fra kunde til Matting Office Wellness.

 

VIGTIG INFO

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leveringssvigt af tredjepart herunder force majeure.


Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører, tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

 

PRODUKTANSVAR

Matting Office Wellness og Bradstrup Body & Mind kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at Matting Office Wellness og Bradstrup Body & Mind er direkte årsag til skaden. Matting Office Wellness og Bradstrup Body & Mind hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.