Referencer

DET SIGER MINE KLIENTER
BODY SDS / KROPSTERAPI


"Kan kun anbefale Christina som behandler. Jeg vil gerne indrømme, at jeg generelt kan være lidt skeptisk overfor alt, der kan være lidt til den alternative side - det var jeg også her, men jeg blev så positivt overrasket, en helt utrolig god og anderledes oplevelse, og sjældent har jeg oplevet at være så afslappet (bagefter for det gjorde ret av) og haft så rar en fornemmelse i kroppen. Det tør jeg absolut godt igen!"


Tina Børre Toft Olsen"I forbindelse med mine tri-forberedelser, har jeg benyttet Christina til at give kroppen mulighed for bedre restitution og gode råd på vejen."


Palle Udsen"Jeg fik en skulderskade for snart et år siden. Skaden har I den grad forpestet min tilværelse med smerter og masser af fysiske begrænsninger. Nu, her snart et år efter, er jeg ved at være skaden kvit og har fået det meste af mit aktive liv tilbage med hård fysisk træning og turneringsdans. Christina har virkelig gjort en kæmpe forskel i det forløbne år – jeg har oplevet rigtig mange gange at gå fra behandlingen stort set uden smerte og med en signifikant forbedret bevægelighed i skulderen. Jeg har fået mange gode øvelser med hjem, der har hjulpet mig meget. Foruden at være en suveræn behandler og en kompetent rådgiver, så er Christina også et meget behageligt menneske at konsultere. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger."


Bjarne D Larsen"Jeg dyrker motionsløb og har brugt Christina rigtigt meget til at løsne op, fjerne ømhed i muskler og gøre mig klar til næste træning. Jeg var bl.a med i Etape København, hvor der skulle løbes 5 dage i træk, og jeg fik en behandling af Christina efter hvert løb hvilket resulterede i, at jeg hverken var stiv eller øm i musklerne dagen efter et løb. Christina har også hjulpet mig med at få speedet helingsprocessen op efter fiberskader, så jeg har været hurtig klar til løb igen. Christina er rent fagligt utrolig dygtig, og har en enestående evne til at finde ind til kernen af problemet. Jeg kan kun anbefale at prøve en behandling hos Christina!"


Karina Matoso Marinheiro"Efter at have været invaliderende syg af HPV-vaccinen i over 3 år, med utallige indlæggelser, medicin og endda også alternative behandlinger, har ingen nogensinde kunne lette hverken mine smerter eller mine kognitive evner.

Jeg har kun besøgt Christina en enkel gang, uden de store forventninger til forbedring af min situation. Men virkeligheden blev hurtig en anden! :-)

Jeg blev mødt af et dejligt nærværende og blidt menneske, som fik tid og rum til at forsvinde for mig og hendes stærke faglighed gjorde mig enormt tryg.

Dagen efter behandlingen var det muligt for mig at gå og tale HELT uden problemer - hvilket jeg ikke har prøvet de sidste par år. Jeg er stadig høj på oplevelsen, og jeg glæder mig rigtig meget til min næste behandling.

Hvis du ikke har besøgt Christina endnu, så har du noget at glæde dig.

Alle mine bedste anbefalinger går til hende!"


Josephine Chili Hede"Jeg fik en meget behagelig og effektfuld Body SDS behandling hos Christina i forgårs. Det skyldes dels hendes kyndige hænder og faglige viden, men også i særdeleshed hendes personlighed. Hun var omsorgsfuld og empatisk, mentalt til stede, lyttende, vejledende, og vigtigst af alt havde jeg ingen fornemmelse af, at klokken var det centrale, som jeg ofte ellers har oplevet det hos forskellige andre terapeuter. Christina er i den grad anbefalelsesværdig!"


Maria Brisson Schødt


"Jeg føler mig i meget sikre og kompetente hænder, når jeg får en Body SDS/ kropsterapeutisk behandling hos Christina. Jeg har efterhånden fået en del behandlinger, og jeg kan virkelig mærke en effekt. Mine spændte muskler i skuldre, arme og håndled bliver løsnet, og der kommer mere flow og gennemstrømning i kroppen. Ofte kommer følelser, der har ligget gemt i kroppen, op til overfladen i dagene efter og hilser på en sidste gang på vej ud af systemet. Det skulle jeg lige vænne mig til :-)


Det dejlige ved Christina er, at hun møder dig respektfuldt, der hvor du er, og hun skaber et trygt og afslappet rum for behandlingen, så det altid er let og behageligt at ligge på briksen, selv om det også kan gøre lidt nas indimellem. Jeg kan varmt anbefale en Body SDS behandling hos Christina."


Hanne Møller"Efter at være blevet anbefalet Christina som Body SDS behandler, fik jeg en tid. Jeg har i årevis døjet med ryg- og lændesmerter, brugt 1000-vis af kroner på kiropraktiske behandlinger ad flere ugers varighed. Efter bare een behandling hos Christina, var min lænd smertefri i flere uger. Jeg er nu fast "klient". Christina er en super god og behagelig behandler, og jeg kan kun anbefale at booke en tid til behandling for velvære eller bedring."


Sebastian Listov"Jeg kan varmt anbefale Christinas Body SDS behandlinger, som er medvirkende til at løsne op for fysiske spændinger, smerter og blokeringer. Det foregår i trygge og behagelige rammer med en kort indledende samtale om, hvad behovet og ønsket er, hvorefter behandlingen går i gang. Hver behandling er individuelt tilpasset, hvilket gør den unik. Christina er rummelig, respektfuld og dygtig. Jeg har modtaget mange behandlinger hos Christina, og er altid gået hjem afslappet, afspændt og afstresset i kroppen og sindet. Christina er absolut en anbefaling værdig."


Astrid Dahl
LAVA SHELLS


"Tusind tak Christina for en skøn behandling, som jeg på det varmeste kan anbefale til andre med en stresset krop og/eller sind. De varme bløde lava shells fik muskelspændingerne løsnet op på en blid og behagelig måde, og jeg kunne med det samme mærke roen sprede sig i min krop. Det var så dejligt, og noget enhver burde unde sig selv! Tak!"


Christina Boye Fuglsbjerg
BODYBLISS®


"Jeg har været i Christinas kyndige hænder til BodyBliss® behandling. Det kan varmt anbefales :). Det var en meget behagelig behandling, som fik mig ned i en tilstand af dyb afslapning. Prøv det ! :-)"


Sara de Gier"Christinas BodyBliss® behandlinger kan jeg varmt anbefale. Hun behandler mig med varsomme hænder, så jeg kommer ned i en enorm behagelig og afslappet tilstand. Det er en fantastisk måde at stresse af på, og jeg kommer helt ned i kroppen
og slipper tankemyldret."


Lajla StjernströmPERSONLIG SVØMMETRÆNING"Jeg vil helt sikkert anbefale Christina; hvad jeg ikke lærte på 6 måneders svømmetræning lærte jeg på 3 timers teknik træning med Christina, som er meget professionel og god til at lære fra sig."


Michael Andersen"Jeg har haft svømmeundervisning af Christina fire gange nu, og det har været rigtig godt! Allerede første gang kunne jeg mærke forskellen, Christina er dygtig til at se de små ting ved hånden eller hovedet, som lige gør forskellen. Christina er meget engageret, svømmer med i bassinet, udfordrer mig og er rigtig dygtig til at lære fra sig. Jeg kan kun anbefale hende!"


Lene Palbøl
"Christina er både en dygtig pædagog, og en genial svømmetræner, som på 5 x privattimer fik mig i stand til at gå videre med egen crawl-træning, da det basale nu var på plads. Altid i godt humør og opmuntrende, når det er svært - og det er det, når man som mig skulle lære noget nyt i en fremskreden alder. Tak Christina, fordi du gav mig blod på tanden til at fortsætte - du er ret genial! Udover det har du generelt styr på kroppen, diverse lidelser og er en rigtig god massør, som gerne kommer med gode og effektive råd!"


Trine Moukvad"I've decided to try triathlon..! Unfortunately I have not been swimming for many years and have never been able to swim crawl. Christina has trained me for a few months now and I have made great progress! Christina has organized my training in such a way that my technique is improved for every session, and also my endurance and strength. Christina knows just how much she has to push to improve performance while making training fun! Her training is very professional and completely tailored to my qualifications and wishes! In addition to her great skills as a swim coach, she also has knowledge of triathlon and has also advised me in this context. I highly recommend her for both her personal and professional skills!

She makes swimming fun and I'm sure that I can achieve my goals with her help!"


Filip Borg Olsen"Christina has trained me in swimming several times. At the beginning I had some fear of water, but Christina very quickly, with her calm, trustworthy and excellent personal skills, made me confident with the water. Now I love the water and want to improve my technique, and is therefore being trained by Christina in different swimming styles. She always makes sure that I have positive experiences and is really good in identifying what it takes to motivate me. Her knowledge
of the art is huge and I highly recommend Christina as a trainer and coach"


Karina Matoso Marinheiro"Christina is one of the most motivating and inspiring people I know! She is determined, dedicated and focused.

Christina has strong people's skills and always finds a personal approach to every person she works with.

It's been a pleasure to work with Christina and I would not hesitate to recommend her at any time."


Mariya Krestyanska"Christina has the unique ability to help in creating personal change and improving an individual's performance
and self esteem. She is a real people person!"


Gunnar Jonson